5 professionele surfbabes om te volgen op Instagram

surfbabes

Met hun knappe koppies springen deze 5 surfbabes op hun boards om wereldwijd de golven te trotseren. Ze zijn sportief, komen op de vetste plekken op aarde en zijn uiteraard te volgen op Instagram! Enjoy. 

#1 Kelia Moniz uit Hawaii
Deze beauty is 21 jaar en heeft al diverse women's longboard titels op haar naam staan. Naast professioneel surfer is ze model voor Roxy. Ook is ze, naar eigen zeggen, een Professional Baby Lover. 

#2 Sally Fitzgibbons uit Australië
Als klein meisje van 6 pakte Sally haar eerste golven en kreeg de smaak te pakken. Inmiddels heeft deze 25-jarige 'sports fanatic' vele prijzen gewonnen. Wanneer ze niet in het water ligt, hangt ze aan de gewichten in de sportschool.  

#3 Laura Enever uit Australië
In 2009 werd Laura ASP Women's World Junior Champion en vanaf toen ging het hard met haar surfskills. Ze staat bekend om haar fashionable surf-outfits en heeft haar eigen video blog imlaura.tv. 

#4 Maud Le Car uit St. Martin
Maud is een surfchick from the tropics. Haar passies voor surfen en art weet ze goed te combineren: ze illustreert surf- en skateboards.   

#5 Stephanie Gilmore uit Australië
Met haar 27 jaar is Stephanie 'oudste' surfer de 5, maar heeft dan ook de meeste titels op haar naam staan. Er is zelfs een korte film over haar gemaakt: Stephanie In The Water. 

Meer surfbeauty? Check deze toffe fotoserie van een surftrip naar de Seychellen.