6 super luxe tropische getaways waar je naartoe wil

Stel nou dat je een bloeiende geldboom hebt en je geen fan bent van de naderende kou. Dan boek je toch als de sodemieter een ticket naar een tropisch oord? Even ter inspiratie 6 strandbestemmingen die je zou kunnen overwegen...

Britse Maagdeneilanden
 

britsemaagdeneilanden

Waarom paradijs: met een gemiddelde temperatuur van 28 graden in januari is het natuurlijk al helemaal prima. Als extraatje krijg je er genoeg mooie snorkel- en duikspots bij en drink je de hele dag door cocktails. 

Bermuda

thejointblog

thejointblog

Waarom paradijs: Bermuda is een klein stipje midden in de Atlantische Oceaan met veel grotten en prachtig koraal. En mocht je in zijn voor een nieuwe sport, speel dan een potje cricket bij een van de twee chique cricket clubs. 

St. Vincent and the Grenadines

planetware

planetware

Waarom paradijs: nou, alleen de naam is toch al vet. Het klinkt als iets heel exclusiefs en wanneer je geniet van een verse fruitsalade op een zeiljacht voel je je zeker niet slecht! 

Fiji

bluezz

bluezz

Waarom paradijs: je zult je verwonderen aan alle tinten groen en blauw die je in het water tegenkomt. Ook kun je hier perfect eilandhoppen. Reken maar dat je gaat overwegen om hier te blijven wonen. 

Saba

stmartinbookings

stmartinbookings

Waarom paradijs: Saba is het minst bekende eiland van de Nederlandse Antillen en daarom ook het meest relaxte. Weinig toeristen, bizar mooie natuur en uiteraard een perfect klimaat. 

Antigua

canlinktravel

canlinktravel

Waarom paradijs: kijk naar die foto dan... daarom dus!