Dit zijn de 10 mooiste stranden ter wereld

Dit zijn de 10 mooiste stranden ter wereld 2015 volgens TripAdvisor. Droom maar even weg naar één van deze paradijsjes...

1. Baia do Sancho, Brazilië 
Dit strand heeft helder water, wordt omgeven door indrukwekkende kliffen en de natuur is super groen. Wat willen we nog meer..? Nou, daar nu zijn! 

2. Grace Bay, Turks- en Caicoseilanden
Van dit strandpareltje hadden we nog niet eerder gehoord, maar hallo zeg: wat MOOI! De eilanden liggen vlakbij Haïti en de Dominicaanse Republiek.

3. Rabbit Beach, Lampedusa
 
De naam doet wellicht vermoeden dat er veel konijnen op dit strand zijn. Toch niet. Je vindt hier vooral veel chillende strandgangers die genieten van deze prachtige plek in de Middellandse zee.  

4. Playa Paraiso Beach, Cayo Largo, Cuba
Is het een poster van de Ikea? Nope, het is een prachtig kiekje van het mooiste strand op Cuba. Misschien wel een idee om deze foto aan je muur te hangen om thuis in de tropische vibe te raken. 

5. Playa de Ses Illetes, Formentera, Spanje
Op Formentera kun je doen alsof je vakantie viert op de Caribbean. Dit Europese eilandje vlakbij Ibiza is namelijk de perfecte look-a-like van de verre tropen, maar net zo mooi! 

6. Anse Lazio, Praslin Island, Seychellen
Alleen de naam 'Seychellen' klinkt al als een paradijs. Dit droomstrand in de Indische oceaan wacht op jou en heet je welkom met een verse kokosnoot met rietje. 

7. White Beach, Boracay, Filipijnen
Het is de mooiste toeristische trekpleister van de Filipijnen en dat is natuurlijk logisch. Check die palmbomen, de beachbarretjes en het kraakheldere water!  

8. Flamenco Beach, Culebra, Puerto Rico
Culebra is een eilandengroep van Puerto Rico. Als we ergens schipbreuk moeten lijden en leven à la Expeditie Robinson dan is dat hier. 

9. Whitehaven Beach, Whitsunday Islands, Australië
Het duurt even voordat je er bent, maar de beloning is groot. Zand dat aanvoelt als zachte warme sneeuw, water op perfecte temperatuur en her en der spot je een stingray. Lekker toch? Hier kan je trouwens ook super mooie zeiltochten maken.  

Exploreaustralia

Exploreaustralia

10. Elafonissi Beach, Kreta, Griekenland
Ben je op Kreta, sla dan Chersonissos please over. Bij Elafonissi beach moet je zijn! 

worldfortravel

worldfortravel