5 Instagram accounts voor je dagelijkse portie surf&strand

Scrollend door mijn Instagram-feed bedacht ik mij dat ik zoveel chille accounts volg. Van surfhostels tot strandmerken en van reizigers tot 'gewoon' van die lucky mensjes die aan de kust wonen. Daarom hierbij mijn 5 favoriete Instagrammers van 't moment.

#1 Surf Stay Sri Lanka
Op Sri Lanka schieten de surfvilla's als paddestoelen uit de grond. En bij dit soort hippige plekken hoort uiteraard een mooie Instagram-feed. 

#2 Sunshinestories
Alstu, nog zo'n Sri Lankaanse parel. Sunshinestories is ooit begonnen als reisblog, maar het Zweedse koppel was zo gek van Sri Lanka dat ze er een Surf & Yoga Retreat zijn begonnen. Elke foto die ik voorbij zie komen doet mij ernstig verlangen naar een trip ernaartoe.

#3 Eliane Abonal
De Filipijnse surfchick Eliane vermaakt zich opperbest op het eiland Siargao. Samen met haar Duitse vriend (hij is surffotograaf) runt ze er een surfschool. 

#4 Salty Wings
Salty Wings hartje Australië. De mooiste foto's passeren de revue van de Australische kustlijn. Dit zijn voornamelijk droneshots en daar heb ik helemaal niets op tegen...Kijk zelf maar. 

#5 Sea Bones Byron Bay
Dit is een Women's Coastal Concept Store in Byron Bay en het kan niet anders dat de fysieke winkel er net zo gelikt uitziet als hun foto's op Insta.