The Surf Lodge op Long Island

surf-lodge-montauk-beach.jpg

Ben je in New York, heb je tijd over en wil je de citytrip afsluiten met nog paar dagen relaxen aan het strand? Ga naar The Surf Lodge in Montauk, Long Island! Hoewel de naam doet vermoeden dat het hier all about surfing is, ben je hier ook aan het juiste adres voor wellness, prachtige sunsets en om gewoon te relaxen. 

The Surf Lodge is tot in de puntjes gestyled. De basis is fris wit met hout en natuurlijke producten zoals sisal kleden. De beachfoto's aan de muren en tropische kussenprintjes brengen je direct in de fijne strandvibe. Extra leuk: op het terras worden intieme zomerconcerten gegeven waar de Long Island-locals veel te vinden zijn. 

surflodgemontauk2
surflodgemontauk3
surflodgemontauk4
surflodgemontauk7
surflodgemontauk5
surflodgemontauk6
surflodgemontauk9